Александър Урумов Какво общо има т.нар. закон Магнитски“ със съветските танкове,

...
Александър Урумов Какво общо има т.нар. закон Магнитски“ със съветските танкове,
Коментари Харесай

Александър Урумов: Беззаконието „Магнитски“ като съветски танкове

Александър Урумов

 

Какво общо има така наречен закон „ Магнитски “ със руските танкове, ще попита някой?

Има всичко общо.

 

Както руските танкове постановат марионетно комунистическо държавно управление у нас /след 9 септември 1944 година/, по този начин и така наречен закон „ Магнитски “ цели да наложи марионетно либерал-екстремистко държавно управление у нас /след 2 април 2023 година/.

 

Както руският ботуш отглежда дисциплиниран политически хайлайф у нас /след Ялтенската конференция през 1945 година/, по този начин и вашингтонското тресавище отглежда дисциплиниран политически хайлайф у нас /след успеха на джендър-детерминирания демократизъм от 90-те години до момента, като изключим ненапълно президентството на Тръмп, тъй като и тогава джендърите мишкуваха в Капитолия/.

 

Както руското посолство командваше тогавашните политически марионетки, по този начин и в този момент американското посолство командва сегашните политически марионетки. Много бързо „ Херо, ела тука! “ се трансформира в „ Както разпоредите, Ваше превъзходителство! “.  Иначе са огромни балкански бабаити, когато плашат гаргите в махалата.

 

Могат да бъдат посочени доста имена, които даже и родово потвържават това – техните дядовци тогава играят казачок край руските танкове, внуците им мятат „ истанбулски “ гьобеци пред задокеанските.

За да се докопат до властта, дядовците им тогава стават марионетки на руски комунисти-терористи.

 

По същата причина през днешния ден внуците стават марионетки на американски джендър-екстремисти.

Един от тях напуща Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия в символ на митинг против позицията на Нинова в отбрана на фамилията от мъж и жена и позицията на партията против Истанбулската спогодба. За премия президентът Радев го направи министър във второ следващо служебно държавно управление. Вижте биографиите на Христо Иванов, Иво Прокопиев, Борис Бонев...и единствено те ли.

 

Така че всичко има общо, дори и поколенчески.

А за какво „ Магнитски “ е безвластие?

Защото се употребява като революционен арбитражен съд.

„ Магнитски “ е остарелият революционен трибунал-кланица, или новият „ Народен съд “ – подигравка на правораздаване.

Защото е безвластие всеки закон, използван не с юридическа, а с политическа цел.

Не е ли ясно каква е задачата? Не е ли видно?!

 

„ Магнитски “ е една имперска гега, която цели да подплаши водачите на стадото и да събере в една кошара несъбираемото.

Как става това?

Удрят с тази имперска гега непосредствен човек на политически водач, който в този момент трепери от боязън да не би да е идващият. Гузен негонен бяга, а пък виновен гонен – олимпийски върхове слага. И в случай че не желае да види името си написано върху идната гега, ще скача съгласно гегата. Като кучето, което скача съгласно тоягата. Разбира се, никаква гаранция, че най-после няма въпреки всичко да изяде багра.

 

Удрят със същата имперска гега непосредствен човек на различен политически водач, с най-твърдата анти-джендър позиция измежду парламентарно показаните партии, и то в деня на партийния конгрес. Кои са съперниците на този водач на този конгрес и въобще? Основно – джендър-послушковци, един от които упоменатият /Господи, помилуй!/ министър.

 

Както споделя марионетният център „ Капитал “: „ Вторият " Магнитски " е удар “ против избрани политически партии, които са съответно изброени, с цел да не стават неточности????.

И наред с това пускат клюки през свои медии по какъв начин щяло да има още имена в още описи.

Е, това какво е, извинявайте?

Това е фашистка приложимост на някакво сходство на фашисткия Закон за отбрана на страната.

Някогашният фашистки закон в този момент е джендъристки закон – за какво ли? Защото в последна сметка служи на техните цели. Никаква корупция не ги интересува, интересува ги налагането на нов международен ред, подменящ фундамента на човешката цивилизация – фамилията от мъж и жена и полът: мъжки и женски.

 

Това е задачата и всичко останало са средства, на които публиката да може да се върже. Като корупцията, да вземем за пример.

Само че в случай че Антъни Блинкен, външен министър на Съединени американски щати е толкоз угрижен за битката с корупцията може да стартира от Хънтър Байдън, синчето на своя някогашен началник – вицепрезидентът Джо Байдън и настоящ негов началник като президент. /За голямо страдание на тази велика страна/. Може да стартира и от самия Джо Байдън, който с горделивост изяснява по какъв начин като вицепрезидент на Съединени американски щати притиснал „ кучия наследник “ /цитат/ Порошенко, президент на Украйна, да смени основния прокурор на Украйна в границите на шест часа /след 0.40 мин/.

 

И знаете ли какво предлага Байдън в подмяна? Предлага 1 милиард $ държавна помощ.

1 милиард $ от парите на американските данъкоплатци, които даже не подозират това. И освен че предлага, само че ги и дава – ето в този линк може да чуете записа от диалога му с Порошенко.

 

Ето за какво тогавашният фашистки Закон за отбрана на страната в този момент може да се преименува на либерал-екстремистки Закон за отбрана на джендъра.

Някогашната жандармерия в отбрана на страната през днешния ден се трансформира в джендърмерия в отбрана на глобализацията.

Чак тривиално да ти стане.

Ще каже някой – не е ли прекомерно?

Ми не е, в случай че знаете по какъв начин се оказва напън от американски високопоставени представители на Държавния департамент за налагане на този марионетен джендър-елит. А в случай че не знаете – тази седмица излиза моята книга „ Пътят към Армагедон I “, откъдето може да узнаете. И може и да си я поръчате ето отттук: 

 

Доволни ще останете, за разлика от джендърмерията, която ще побеснее повече от нормално.

Ако питате какво имам поради под „ джендърмерия “, може да я видите на тази фотография.

Местните послушковци ще ги разпознаете елементарно или малко по-трудно.

Един от тези марионетки, прочут грантов глашатай на „ обективната публицистика “ през ноември 2020  година написа следното в една издържана от американските данъкоплатци медия:

 

„ Опознаването на бъдещия държавен секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен стартира не от политиката, а от една писмен знак. Името му не се написа Anthony, а Antony, т.е. като римския военачалник Марк Антоний “.

/ /

 

Плащат си хората за „ обективната публицистика “ и си я получават.

И ето тук стигаме до тази толкоз любопитна фотография от май 2016 година.

Отляво надясно – първият е Хойт Браян Йи, асистент заместител държавен секретар на Съединени американски щати, който през януари 2018 година идва в България особено да сложи ултиматум да бъде изтеглен от българския парламент един законопроект, който разкрива цялостното финансиране на джендър-НПО мафията в България.

 

Ето този ултиматум е актуалният аналог на руските танкове – същият резултат с други средства.

 

Вторият е грантовият „ справедлив “ глашатай.

Третият е тогавашният дипломат на Съединени американски щати у нас, на който му става тясно след успеха на Доналд Тръмп през ноември на същата 2016 година – годината на тази фотография.

 

Ерик Рубин е привикан за цялостен месец „ на съвещания “ във Вашингтон, само че някак съумява да се измъкне от уволняване и се завръща назад в София.

 

Както показвам в книгата си  - първа част от трилогията „ Пътят към Армагедон I:

„ Официалното пояснение на сървайвъра бе, че той остава на поста си, защото е „ професионален посланик “, а не е политическо предопределение.  

 

Разбира се, няма нищо скрито, което да не стане очевидно. Така след края на мандата на Рубин стана ясно дали той в действителност е „ професионален посланик “, както самият той твърди и дали въобще не е „ политическо предопределение “, както отново самият той твърди.

 

Как стана ясно? Самият той си го е написал. Прочетете информацията, която някогашният дипломат на Съединени американски щати в България Ерик Рубин е разгласил на своята обществено налична страница в Уикипедия и с която информация той очевидно се гордее – по какъв начин към този момент след края на мандата си този „ професионален посланик “ е провел акция за събиране на финансови средства в поддръжка на импийчмънт против президента Доналд Тръмп.  Просто няма какво да се добави.

 

За такива „ професионални дипломати “, които „ въобще не са политически назначения “ явно става дума и в тази ситуация с господин Хойт Браян Ий – става дума за високопоставени сътрудници на Сорос под дипломатическо прикритие, които получават заплатата си от американските данъкоплатци, само че вместо да пазят техните ползи соросоидите в Държавния департамент извършват заповедите на антиамериканското и антинационално глобалистко задкулисие. “

 

Следващият на фотографията е – както стана ясно – сегашният външен министър на Съединени американски щати Антъни „ Марк Антоний “ Блинкен. Както е посочено в неговата страница в Уикипедия – господин Блинкен е с вяра „ юдаизъм, католицизъм “, само че съгласно татко му в никакъв случай не е бил набожен. /Убедени сме/.

По генезис е от маджарски евреи. Сексуалност – straight. /Убедени сме/.  

Но за това – някой различен път.

Дори и единствено посоченото дотук е премного да се разбере за какво така наречен закон „ Магнитски “ е една имперска гега и ще донесе триумфи в битката с корупцията тъкмо толкоз, колкото руските танкове донесоха независимост.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР